Apa titikane karangan dheskriptip?

Apa titikane karangan dheskriptip?

Wangsulan:

Wacan deskriptip duweni titikan/ciri-ciri kang becik yaiku kaya ing ngisor iki.

  1. Nggambarake samubarang upamane kahanan, papan, utawa manungsa.
  2. Nggunakake panca indriya (pandeleng, pangrasa, pangrungu, pangganda, lan pangecap).
  3. Bisa ngajak pamaca kaya-kaya pamaca bisa ndeleng dhewe, ngrasa dhewe, krungu dhewe, ngambu/ngganda dhewe, lan ngecap dhewe.

----------------#----------------

Semoga Bermanfaat
Jangan lupa komentar & sarannya
Email: nanangnurulhidayat@gmail.com
Kunjungi terus: masdayat.net OK! 😁

0 Response to "Apa titikane karangan dheskriptip?"

Post a Comment

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel