Apa wae kang kalebu adicara paseksen?

Apa wae kang kalebu adicara paseksen?

Wangsulan:

Kang kalebu adicara paseksen yaiku srah-srahan, paningsetan, asok tukon, lan gethok dina.

----------------#----------------

Semoga Bermanfaat
Jangan lupa komentar & sarannya
Email: nanangnurulhidayat@gmail.com
Kunjungi terus: masdayat.net OK! 😁

0 Response to "Apa wae kang kalebu adicara paseksen?"

Post a Comment

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel