Kapan lumrahe wong Jawa nindakake adicara midadareni?

Kapan lumrahe wong Jawa nindakake adicara midadareni?

Wangsulan:

Lumrahe wong Jawa nindakake adicara midadareni yaiku sakdurunge ijab kabul.

----------------#----------------

Semoga Bermanfaat
Jangan lupa komentar & sarannya
Email: nanangnurulhidayat@gmail.com
Kunjungi terus: masdayat.net OK! 😁

0 Response to "Kapan lumrahe wong Jawa nindakake adicara midadareni?"

Post a Comment

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel