Ing ngisor iki kalebu struktur wacan eksposisi yaiku

Ing ngisor iki kalebu struktur wacan eksposisi yaiku ....

    A.   modul

    B.    buku

    C.    makalah

    D.   argumentasi 

    E.    skripsi 

Wangsulan:

Ing ngisor iki kalebu struktur wacan eksposisi yaiku argumentasi.

Jawaban: D

----------------#----------------

Semoga Bermanfaat
Jangan lupa komentar & sarannya
Email: nanangnurulhidayat@gmail.com
Kunjungi terus: masdayat.net OK! 😁

0 Response to "Ing ngisor iki kalebu struktur wacan eksposisi yaiku"

Post a Comment

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel