Sawijining kahanan kang nyata lan bisa dicritakake kanthi cetha diarani

Sawijining kahanan kang nyata lan bisa dicritakake kanthi cetha diarani ....

    A.   data faktual 

    B.    obyektif 

    C.    proses 

    D.   sebab akibat

    E.     ilustrasi 

Wangsulan:

Sawijining kahanan kang nyata lan bisa dicritakake kanthi cetha diarani data faktual.

Jawaban: A

----------------#----------------

Semoga Bermanfaat
Jangan lupa komentar & sarannya
Email: nanangnurulhidayat@gmail.com
Kunjungi terus: masdayat.net OK! 😁

0 Response to "Sawijining kahanan kang nyata lan bisa dicritakake kanthi cetha diarani"

Post a Comment

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel