Kang ora klebu jinising karangan yaiku

Kang ora klebu jinising karangan yaiku ....

   A.   narasi

   B.    persuasi

   C.    ekstemporan

   D.   dheskripsi

Wangsulan:

Jinising karangan ana lima yaiku narasi, dheskripsi, eksposisi, persuasi, lan argumetasi.

Ekstemporan yaiku salah sawijining teknik ing sesorah.

Jawaban: C

----------------#----------------

Semoga Bermanfaat
Jangan lupa komentar & sarannya
Email: nanangnurulhidayat@gmail.com
Kunjungi terus: masdayat.net OK! 😁

0 Response to "Kang ora klebu jinising karangan yaiku"

Post a Comment

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel