Kapan Ki Hajar Dewantara miyos?

Ki Hajar Dewantara

Ki Hajar Dewantara satunggaling panutan pendhidhikan nasional ingkang lair wonten ing Ngayogyakarta, 2 Mei 1889. Lair saking kulawarga bangsawan Ngayogyakarta. Panjenenganipun kagungan asma asli Raden Mas Suwardi Suryaningrat.

Kapan Ki Hajar Dewantara miyos?


Wangsulan:

Ki Hajar Dewantara kang dilairake ing Ngayogyakarta tanggal 2 Mei 1889.


----------------#----------------

Semoga Bermanfaat
Jangan lupa komentar & sarannya
Email: nanangnurulhidayat@gmail.com
Kunjungi terus: masdayat.net OK! 😁

0 Response to "Kapan Ki Hajar Dewantara miyos?"

Post a Comment

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel