Ana ing ngendi Ki Hajar Dewantara sekolah?

Ki Hajar Dewantara

Ki Hajar Dewantara satunggaling panutan pendhidhikan nasional ingkang lair wonten ing Ngayogyakarta, 2 Mei 1889. Lair saking kulawarga bangsawan Ngayogyakarta. Panjenenganipun kagungan asma asli Raden Mas Suwardi Suryaningrat.

Ana ing ngendi Ki Hajar Dewantara sekolah?


Wangsulan:

Sawise ngrampungake pasinaon ing Sekolah Rakyat, Ki Hajar Dewantara banjur nerusake sekolah ing STOVIA Jakarta, nanging ora tutug.


----------------#----------------

Semoga Bermanfaat
Jangan lupa komentar & sarannya
Email: nanangnurulhidayat@gmail.com
Kunjungi terus: masdayat.net OK! 😁

0 Response to "Ana ing ngendi Ki Hajar Dewantara sekolah?"

Post a Comment

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel