Sing klebu tembung penunjuk yaiku, kajaba

Sing klebu tembung penunjuk yaiku, kajaba ....

   A.   iki

   B.    iku

   C.    kae

   D.   dak

Wangsulan:

Tembung penunjuk kayata: iki, iku, kuwe, kae, lan sapanunggalane.

Jawaban: D

----------------#----------------

Semoga Bermanfaat
Jangan lupa komentar & sarannya
Email: nanangnurulhidayat@gmail.com
Kunjungi terus: masdayat.net OK! 😁

0 Response to "Sing klebu tembung penunjuk yaiku, kajaba"

Post a Comment

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel