Golekana batangane cangkriman-cangkriman ing ngisor iki! a. Ora dagang ora layar, sandhangane murub mubyar.

Golekana batangane cangkriman-cangkriman ing ngisor iki!

a.     Ora dagang ora layar, sandhangane murub mubyar.

b.     Tibane mengisor digoleki mendhuwur.

Wangsulan:

a.     Kunang-kunang

b.     Gendheng trocoh

----------------#----------------

Semoga Bermanfaat
Jangan lupa komentar & sarannya
Email: nanangnurulhidayat@gmail.com
Kunjungi terus: masdayat.net OK! 😁

0 Response to "Golekana batangane cangkriman-cangkriman ing ngisor iki! a. Ora dagang ora layar, sandhangane murub mubyar."

Post a Comment

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel