Apa kang diarani asok tukon ing adat mantu?

Apa kang diarani asok tukon ing adat mantu?

Wangsulan:

Menehake tukon arupa dhuwit kanggo aweh pambiyantu kulawarga panganten putri.

----------------#----------------

Semoga Bermanfaat
Jangan lupa komentar & sarannya
Email: nanangnurulhidayat@gmail.com
Kunjungi terus: masdayat.net OK! 😁

0 Response to "Apa kang diarani asok tukon ing adat mantu?"

Post a Comment

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel