Ing babak siyaga, wong kang nduweni kajatan nglakokake kagiyatan apa wae?

Ing babak siyaga, wong kang nduweni kajatan nglakokake kagiyatan apa wae?

Wangsulan:

Sedahan, kumbakarnan, lan jonggolan.

----------------#----------------

Semoga Bermanfaat
Jangan lupa komentar & sarannya
Email: nanangnurulhidayat@gmail.com
Kunjungi terus: masdayat.net OK! 😁

0 Response to "Ing babak siyaga, wong kang nduweni kajatan nglakokake kagiyatan apa wae?"

Post a Comment

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel