Sebutna titikane karangan sing becik!

Sebutna titikane karangan sing becik!

Wangsulan:

  1. Trep karo tema,
  2. basane prasaja,
  3. ukarane ora dawa-dawa,
  4. ora ngladrah,
  5. pamilihing tembung pas lan gampang dimangreteni, lan runtut.

----------------#----------------

Semoga Bermanfaat
Jangan lupa komentar & sarannya
Email: nanangnurulhidayat@gmail.com
Kunjungi terus: masdayat.net OK! 😁

0 Response to "Sebutna titikane karangan sing becik!"

Post a Comment

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel