Kepiye carane ngudhari wacan eksposisi?

Kepiye carane ngudhari wacan eksposisi?

Wangsulan:

Nggoleki lan negesi tembung kang durung dimangreteni tegese.

----------------#----------------

Semoga Bermanfaat
Jangan lupa komentar & sarannya
Email: nanangnurulhidayat@gmail.com
Kunjungi terus: masdayat.net OK! 😁

0 Response to "Kepiye carane ngudhari wacan eksposisi?"

Post a Comment

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel