Ron kang digunakake ing adicara srah-srahan minangka lambang manunggaling panganten sakloron yaiku

Ron kang digunakake ing adicara srah-srahan minangka lambang manunggaling panganten sakloron yaiku ….

    A.   gedhang 

    B.    suruh 

    C.    jeruk 

    D.   kunir 

    E.    sere 

Wangsulan:

Ron kang digunakake ing adicara srah-srahan minangka lambang manunggaling panganten sakloron yaiku suruh.

Jawaban: B

----------------#----------------

Semoga Bermanfaat
Jangan lupa komentar & sarannya
Email: nanangnurulhidayat@gmail.com
Kunjungi terus: masdayat.net OK! 😁

0 Response to "Ron kang digunakake ing adicara srah-srahan minangka lambang manunggaling panganten sakloron yaiku"

Post a Comment

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel