Paesan emas ing adicara srah-srahan nduweni ancas

Paesan emas ing adicara srah-srahan nduweni ancas ....

    A.   supaya katon duwe bandha akeh

    B.    piranti tetukon kanggo wong tuwa

    C.    supaya panganten sumunar kaya dene emas

    D.   supaya ora ngisin-isini

    E.    supaya gampang dimangreteni

Wangsulan:

Paesan emas ing adicara srah-srahan nduweni ancas supaya panganten sumunar kaya dene emas.

Jawaban: C

----------------#----------------

Semoga Bermanfaat
Jangan lupa komentar & sarannya
Email: nanangnurulhidayat@gmail.com
Kunjungi terus: masdayat.net OK! 😁

0 Response to "Paesan emas ing adicara srah-srahan nduweni ancas"

Post a Comment

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel