Golekana tegese tembung-tembung ung ngisor iki! Sulistya Digulawentahan Paugeran Sawiyah-wiyah Endhel Dodot

Golekana tegese tembung-tembung ung ngisor iki!

  1. Sulistya
  2. Digulawentahan
  3. Paugeran
  4. Sawiyah-wiyah
  5. Endhel
  6. Dodot
  7. Gombyok
  8. Cindhe
  9. Sasmita
  10. Bilahi
Wangsulan:

  1. Sulistya : Ayu banget
  2. Digulawentahan : Diwenehi nasihat
  3. Paugeran : Pathokan, wewaton
  4. Sawiyah-wiyah : Sakepenake dhewe
  5. Endhel : Pangiring wadon, anak
  6. Dodot : Kampuh
  7. Gombyok : Bolah sutra lan sapanunggalane sing digawe rompyo-rompyo kanggo rerenggan pucuk sampur.
  8. Cindhe : Araning bakal awujud sutra abang kekembangan.
  9. Sasmita : Ngalamat, pratandha
  10. Bilahi : Cilaka, tiwas

----------------#----------------

Semoga Bermanfaat
Jangan lupa komentar & sarannya
Email: nanangnurulhidayat@gmail.com
Kunjungi terus: masdayat.net OK! 😁

0 Response to "Golekana tegese tembung-tembung ung ngisor iki! Sulistya Digulawentahan Paugeran Sawiyah-wiyah Endhel Dodot"

Post a Comment

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel