Nilai ing tembang sing ana gegayutane karo paugeran-paugeran pagesangan ing masarakat yaiku

Nilai ing tembang sing ana gegayutane karo paugeran-paugeran pagesangan ing masarakat yaiku ….

    A.   sosial

    B.    relegius

    C.    adat

    D.   moral

    E.    kabudayan 

Wangsulan:

Nilai ing tembang sing ana gegayutane karo paugeran-paugeran pagesangan ing masarakat yaiku sosial.

Jawaban: A

----------------#----------------

Semoga Bermanfaat
Jangan lupa komentar & sarannya
Email: nanangnurulhidayat@gmail.com
Kunjungi terus: masdayat.net OK! 😁

0 Response to "Nilai ing tembang sing ana gegayutane karo paugeran-paugeran pagesangan ing masarakat yaiku"

Post a Comment

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel