Ing ngisor iki sasmitane tembang Dhandhang Gula yaiku

Ing ngisor iki sasmitane tembang Dhandhang Gula yaiku ….

    A.   guladrawa

    B.    kembang

    C.    pucung

    D.   taruna

    E.    gendheng

Wangsulan:

Sasmitane tembang Dhandhang Gula yaiku guladrawa.

Jawaban: A

----------------#----------------

Semoga Bermanfaat
Jangan lupa komentar & sarannya
Email: nanangnurulhidayat@gmail.com
Kunjungi terus: masdayat.net OK! 😁

0 Response to "Ing ngisor iki sasmitane tembang Dhandhang Gula yaiku"

Post a Comment

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel