Kena apa masarakat ing Jawa percaya menawa ing Segara Kidul ora entuk nganggo klambi werna ijo?

Kena apa masarakat ing Jawa percaya menawa ing Segara Kidul ora entuk nganggo klambi werna ijo?

Wangsulan:

Amarga menawa nganggo klambi ijo ing pinggiring samodra bakal digawa menyang Kraton Segara Kidul lan didadekake punggawane Ratu Kidul.

----------------#----------------

Semoga Bermanfaat
Jangan lupa komentar & sarannya
Email: nanangnurulhidayat@gmail.com
Kunjungi terus: masdayat.net OK! 😁

0 Response to "Kena apa masarakat ing Jawa percaya menawa ing Segara Kidul ora entuk nganggo klambi werna ijo?"

Post a Comment

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel