Kena apa sadurunge gawe tembang kudu mangreteni paugeran tembang luwih dhisik?

Kena apa sadurunge gawe tembang kudu mangreteni paugeran tembang luwih dhisik?

Wangsulan:

Supaya trep anggone gawe tembang lan bisa jumbuh karo jinising tembang kang digawe.

----------------#----------------

Semoga Bermanfaat
Jangan lupa komentar & sarannya
Email: nanangnurulhidayat@gmail.com
Kunjungi terus: masdayat.net OK! 😁

0 Response to "Kena apa sadurunge gawe tembang kudu mangreteni paugeran tembang luwih dhisik?"

Post a Comment

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel