Apa gunane tembang Dhandhang Gula?

Apa gunane tembang Dhandhang Gula?

Wangsulan:

Gunane tembang Dhandhang Gula kanggo ngandharake crita ngenani saperangan perkara ing kahanan tartamtu

----------------#----------------

Semoga Bermanfaat
Jangan lupa komentar & sarannya
Email: nanangnurulhidayat@gmail.com
Kunjungi terus: masdayat.net OK! 😁

0 Response to "Apa gunane tembang Dhandhang Gula?"

Post a Comment

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel