Kepiye watake tembang Dhandhang Gula?

Kepiye watake tembang Dhandhang Gula?

Wangsulan:

Luwes, kewes, manis, resep (seneng), lan nyenengake.

----------------#----------------

Semoga Bermanfaat
Jangan lupa komentar & sarannya
Email: nanangnurulhidayat@gmail.com
Kunjungi terus: masdayat.net OK! 😁

0 Response to "Kepiye watake tembang Dhandhang Gula?"

Post a Comment

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel