Apa kang dicritakake ana ing Serat Tripama?

Apa kang dicritakake ana ing Serat Tripama?

Wangsulan:

Ing Serat Tripama dicritakake ngenani telung prajurit kang dadi patuladhan utama ing babagan kaprajuritan utawa kaprawiran.

----------------#----------------

Semoga Bermanfaat
Jangan lupa komentar & sarannya
Email: nanangnurulhidayat@gmail.com
Kunjungi terus: masdayat.net OK! 😁

0 Response to "Apa kang dicritakake ana ing Serat Tripama?"

Post a Comment

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel