Kewajiban kanggone bebrayan agung manut tembang Dhandhang Gula ing Serat Tripama yaiku

Kewajiban kanggone bebrayan agung manut tembang Dhandhang Gula ing Serat Tripama yaiku ….

    A.   padha sekolah

    B.    tumindàk kabecikan

    C.    ngupadi akur lan tentrem

    D.   labuh negara 

    E.    ngrembakakake negarane

Wangsulan:

Kewajiban kanggone bebrayan agung manut tembang Dhandhang Gula ing Serat Tripama yaiku labuh negara.

Jawaban: D

----------------#----------------

Semoga Bermanfaat
Jangan lupa komentar & sarannya
Email: nanangnurulhidayat@gmail.com
Kunjungi terus: masdayat.net OK! 😁

0 Response to "Kewajiban kanggone bebrayan agung manut tembang Dhandhang Gula ing Serat Tripama yaiku"

Post a Comment

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel