Lire lalabuhan triprakawis, Nilai kang kakandhut ing tembang kasebut yaiku

Lire lalabuhan triprakawis,

Guna bisa saniskareng karya,

Binudi dadi unggule,

Kaya sayektinipun,

Duk bantu prang Manggada nagri,

Amboyong putri dhomas,

Katur ratunipun,

Purune sampun tetela,

Aprang tandhing lan ditya Ngalengka nagri,

Suwanda mati ngrana.

Nilai kang kakandhut ing tembang kasebut yaiku ....

    A.   sosial

    B.    relegius 

    C.    adat 

    D.   moral

    E.    kabudayan

Wangsulan:

Nilai kang kakandhut ing tembang kasebut yaiku sosial

Jawaban: A

----------------#----------------

Semoga Bermanfaat
Jangan lupa komentar & sarannya
Email: nanangnurulhidayat@gmail.com
Kunjungi terus: masdayat.net OK! 😁

0 Response to "Lire lalabuhan triprakawis, Nilai kang kakandhut ing tembang kasebut yaiku"

Post a Comment

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel