Watake tembang Dhandhang Gula kasebut yaiku Lire lalabuhan triprakawis,

Lire lalabuhan triprakawis,

Guna bisa saniskareng karya,

Binudi dadi unggule,

Kaya sayektinipun,

Duk bantu prang Manggada nagri,

Amboyong putri dhomas,

Katur ratunipun,

Purune sampun tetela,

Aprang tandhing lan ditya Ngalengka nagri,

Suwanda mati ngrana.

Watake tembang Dhandhang Gula kasebut yaiku ....

   A.   sareh 

   B.    nantang

   C.    galak

   D.   luwes

   E.    sereng

Wangsulan:

Watake tembang Dhandhang Gula kasebut yaiku luwes

Jawaban: D

----------------#----------------

Semoga Bermanfaat
Jangan lupa komentar & sarannya
Email: nanangnurulhidayat@gmail.com
Kunjungi terus: masdayat.net OK! 😁

0 Response to "Watake tembang Dhandhang Gula kasebut yaiku Lire lalabuhan triprakawis,"

Post a Comment

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel