Sebutna tuladha wewaler saka Ki Ageng Sela!

Sebutna tuladha wewaler saka Ki Ageng Sela!

Wangsulan:

Anak turune Ki Ageng Sela ora kena ngampingan cindhe, ora kena nandur waluh ing ngarep omah, lan mangan woh waluh mau.

----------------#----------------

Semoga Bermanfaat
Jangan lupa komentar & sarannya
Email: nanangnurulhidayat@gmail.com
Kunjungi terus: masdayat.net OK! 😁

0 Response to "Sebutna tuladha wewaler saka Ki Ageng Sela!"

Post a Comment

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel