Apa kang diarani pepali iku?

Apa kang diarani pepali iku?

Wangsulan:

Pepali asale saka tembung ”pali” kang ateges pepacuh saka wong tuwa kang diwarisake marang putra wayahe.

----------------#----------------

Semoga Bermanfaat
Jangan lupa komentar & sarannya
Email: nanangnurulhidayat@gmail.com
Kunjungi terus: masdayat.net OK! 😁

0 Response to "Apa kang diarani pepali iku?"

Post a Comment

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel