Tembung "prayogi" ing tembang kasebut ateges

Wonten malih tuladhan prayogi,

Satriya gung nagari Ngalengka,

Sang Kumbakarna arane,

Tur iku warna diyu,

Suprandene nggayuh utami,

Duk wiwit prang Ngalengka,

Dennya darbe atur,

Mring raka amrih raharja,

Dasamuka tan kengguh ing atur yekti,

Dene mengsah wanara.

Tembung "prayogi" ing tembang kasebut ateges ....

    A.   nesu

    B.    wungu

    C.    isin 

    D.   getun 

    E.    becik 

Wangsulan:

Tembung "prayogi" ing tembang kasebut ateges becik.

Jawaban: E

----------------#----------------

Semoga Bermanfaat
Jangan lupa komentar & sarannya
Email: nanangnurulhidayat@gmail.com
Kunjungi terus: masdayat.net OK! 😁

0 Response to "Tembung "prayogi" ing tembang kasebut ateges "

Post a Comment

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel