"Suprandene nggayuh utami" Tegese gatra kasebut yaiku ….

"Suprandene nggayuh utami"

Tegese gatra kasebut yaiku ….

   A.   kaya dene nalika paprangan ing negara Ngalengka

   B.    prajurit kudu prihatin ing saben wayah

   C.    kekendelane wis nyata nalika perang tandhing karo Dasamuka

   D.   supaya dadi apik

   E.    tumindaka kang titi lan ngati-ati menawa dadi prajurit

Wangsulan:

"Suprandene nggayuh utami" Tegese yaiku supaya dadi apik.

Jawaban: D

----------------#----------------

Semoga Bermanfaat
Jangan lupa komentar & sarannya
Email: nanangnurulhidayat@gmail.com
Kunjungi terus: masdayat.net OK! 😁

0 Response to ""Suprandene nggayuh utami" Tegese gatra kasebut yaiku …."

Post a Comment

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel