Tulisen lakon pewayangan kang ana gegayutane karo pupuh Dhandhang Gula ing Serat Tripama!

Tulisen lakon pewayangan kang ana gegayutane karo pupuh Dhandhang Gula ing Serat Tripama!

Wangsulan:

  • Bambang Sumantri/ Patih Suwanda saka Epos Arjuna Sasrabahu,
  • Kumbakarna saka Epos Ramayana, lan
  • Adipati Karna/ Basukarna/ Suryaputra saka Epos Mahabarata.

----------------#----------------

Semoga Bermanfaat
Jangan lupa komentar & sarannya
Email: nanangnurulhidayat@gmail.com
Kunjungi terus: masdayat.net OK! 😁

0 Response to "Tulisen lakon pewayangan kang ana gegayutane karo pupuh Dhandhang Gula ing Serat Tripama!"

Post a Comment

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel