Dhandhang Gula asale saka tembung apa? Apa tegese?

Dhandhang Gula asale saka tembung apa? Apa tegese?

Wangsulan:

”Dhandhang” lan ”gula”, tegese rasa kang legi utawa seneng.

----------------#----------------

Semoga Bermanfaat
Jangan lupa komentar & sarannya
Email: nanangnurulhidayat@gmail.com
Kunjungi terus: masdayat.net OK! 😁

0 Response to "Dhandhang Gula asale saka tembung apa? Apa tegese?"

Post a Comment

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel