Tulisen tegese tembung-tembung ing ngisor iki! Yogyanira Duk Nguni Nuhoni

Tulisen tegese tembung-tembung ing ngisor iki!

a.     Yogyanira

b.     Duk

c.     Nguni

d.     Nuhoni

Wangsulan:

a.     Yogyanira : Apike/becike

b.     Duk : Nalika

c.     Nguni : Jaman biyen

d.     Nuhoni : Nglakoni

----------------#----------------

Semoga Bermanfaat
Jangan lupa komentar & sarannya
Email: nanangnurulhidayat@gmail.com
Kunjungi terus: masdayat.net OK! 😁

0 Response to "Tulisen tegese tembung-tembung ing ngisor iki! Yogyanira Duk Nguni Nuhoni"

Post a Comment

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel