Tulisen telung piwulang luhur sing ana ing Serat Tripama!

Tulisen telung piwulang luhur sing ana ing Serat Tripama!

Wangsulan:

Telung piwulang luhur sing ana ing Serat Tripama yaiku:

  1. Saben masarakat nduweni kewajiban kanggo labuh mbela negarane.
  2. Ajaran ngenani supaya tresna marang bumi pertiwi lan kewajiban labuh mbela negara kuwi ana ing sajroning bebasan utawa unen-unen jaman biyen.
  3. Nalika menehi pambiji marang sawijining bab, kudu tliti lan ngati-ati, uga kudu bisa mbedakake kang becik lan ala kanthi njlimet

----------------#----------------

Semoga Bermanfaat
Jangan lupa komentar & sarannya
Email: nanangnurulhidayat@gmail.com
Kunjungi terus: masdayat.net OK! 😁

0 Response to "Tulisen telung piwulang luhur sing ana ing Serat Tripama!"

Post a Comment

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel