Wewaler bisa ditemokake ana ing serat apa?

Wewaler bisa ditemokake ana ing serat apa?

Wangsulan:

Wewaler bisa ditemokake ana ing serat Wulangreh pupuh Sinom. 

----------------#----------------

Semoga Bermanfaat
Jangan lupa komentar & sarannya
Email: nanangnurulhidayat@gmail.com
Kunjungi terus: masdayat.net OK! 😁

0 Response to "Wewaler bisa ditemokake ana ing serat apa?"

Post a Comment

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel