Apa piwelinge Bathara Narada marang Raden Bima?

Apa piwelinge Bathara Narada marang Raden Bima?

Wangsulan:

Piwelinge yaiku menawa kepengin ketemu karo wong tuwane, dheweke kudu ndherekake Raden Yamawidura lan Patih Gandamana bali menyang Krajan Ngastina.


----------------#----------------

Semoga Bermanfaat
Jangan lupa komentar & sarannya
Email: nanangnurulhidayat@gmail.com
Kunjungi terus: masdayat.net OK! 😁

0 Response to "Apa piwelinge Bathara Narada marang Raden Bima?"

Post a Comment

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel