Apa sing dilakokake Raden Yamawidura lan Patih Gandamana nalika krungu kabar babagan Raden Bima?

Apa sing dilakokake Raden Yamawidura lan Patih Gandamana nalika krungu kabar babagan Raden Bima?

Wangsulan:

Raden Yamawidura lan Patih Gandamana mongkog atine banjur wong sakloron gilir gumanti ngrangkul anggane Bima sing ora liya ponakane dhewe.

----------------#----------------

Semoga Bermanfaat
Jangan lupa komentar & sarannya
Email: nanangnurulhidayat@gmail.com
Kunjungi terus: masdayat.net OK! 😁

0 Response to "Apa sing dilakokake Raden Yamawidura lan Patih Gandamana nalika krungu kabar babagan Raden Bima?"

Post a Comment

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel