Apa sing digumuni Patih Gandamana nalika ngadhepi Raden Bima?

Apa sing digumuni Patih Gandamana nalika ngadhepi Raden Bima?

Wangsulan:

Patih Gandamana gumun kena apa ana bocah enom kang gagah prakosa lan bisa nduweni kakuwatan padha karo dheweke.


----------------#----------------

Semoga Bermanfaat
Jangan lupa komentar & sarannya
Email: nanangnurulhidayat@gmail.com
Kunjungi terus: masdayat.net OK! 😁

0 Response to "Apa sing digumuni Patih Gandamana nalika ngadhepi Raden Bima?"

Post a Comment

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel