Sapa sing menang antarane Raden Bima lan Patih Gandamana nalika andon yuda?

Sapa sing menang antarane Raden Bima lan Patih Gandamana nalika andon yuda?

Wangsulan:

Ora ana sing menang amarga kalorone padha kuwate.


----------------#----------------

Semoga Bermanfaat
Jangan lupa komentar & sarannya
Email: nanangnurulhidayat@gmail.com
Kunjungi terus: masdayat.net OK! 😁

0 Response to "Sapa sing menang antarane Raden Bima lan Patih Gandamana nalika andon yuda?"

Post a Comment

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel