Kena apa Raden Bima langsung nubruk lan siyap-siyap andon yuda sawise weruh Raden Yamawidura lan

Kena apa Raden Bima langsung nubruk lan siyap-siyap andon yuda sawise weruh Raden Yamawidura lan Patih Gandamana?

Wangsulan:

Amarga Raden Bima ngira menawa wong loro kuwi kekancan karo Gajah Sena.


----------------#----------------

Semoga Bermanfaat
Jangan lupa komentar & sarannya
Email: nanangnurulhidayat@gmail.com
Kunjungi terus: masdayat.net OK! 😁

0 Response to "Kena apa Raden Bima langsung nubruk lan siyap-siyap andon yuda sawise weruh Raden Yamawidura lan "

Post a Comment

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel