Kepiye anggone ngripta utawa gawe tembang Sinom nganggo tetembungane dhewe?

Kepiye anggone ngripta utawa gawe tembang Sinom nganggo tetembungane dhewe?

Wangsulan:

Kudu nggatekake paugeran tembang lan watak tembang.

----------------#----------------

Semoga Bermanfaat
Jangan lupa komentar & sarannya
Email: nanangnurulhidayat@gmail.com
Kunjungi terus: masdayat.net OK! 😁

0 Response to "Kepiye anggone ngripta utawa gawe tembang Sinom nganggo tetembungane dhewe?"

Post a Comment

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel