Kepiye titikane wong urip kang luhur bebudene miturut ajaran Serat Wedhatama?Soa

Kepiye titikane wong urip kang luhur bebudene miturut ajaran Serat Wedhatama?

Wangsulan:

Tansah nglakoni kewajiban, asipat ruruh, lan seneng gawe ayem ati liyan.


----------------#----------------

Semoga Bermanfaat
Jangan lupa komentar & sarannya
Email: nanangnurulhidayat@gmail.com
Kunjungi terus: masdayat.net OK! 😁

0 Response to "Kepiye titikane wong urip kang luhur bebudene miturut ajaran Serat Wedhatama?Soa"

Post a Comment

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel