Saking duk maksih taruna, Sadhela wis anglakoni, Nilai kang kinandhut jroning tembang kasebut yaiku nilai

Saking duk maksih taruna,

Sadhela wis anglakoni,

Aberag marang agama,

Maguru anggering kaji,

Sawadine tyas mami,

Banget wedine ing mbesuk,

Pranatan ngakir jaman,

Tan tutug kaselak ngabdi,

Nora kober sembayang gya tinimbalan.

Nilai kang kinandhut jroning tembang kasebut yaiku nilai

    A.   sosial

    B.    kabudayan

    C.    relegius

    D.   moral

    E.    estetika

Wangsulan:

Nilai kang kinandhut jroning tembang kasebut yaiku nilai  relegius.

Jawaban: C

----------------#----------------

Semoga Bermanfaat
Jangan lupa komentar & sarannya
Email: nanangnurulhidayat@gmail.com
Kunjungi terus: masdayat.net OK! 😁

0 Response to "Saking duk maksih taruna, Sadhela wis anglakoni, Nilai kang kinandhut jroning tembang kasebut yaiku nilai"

Post a Comment

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel