Latar saka crita kasebut yaiku

Latar saka crita kasebut yaiku ….

     A.   suralaya

     B.    Alas Mandalasara

     C.    kahyangan

     D.   Ngastina

     E.    Alas Dandaka

Wangsulan:

Latar saka crita kasebut yaiku Alas Mandalasara.

Jawaban: B

----------------#----------------

Semoga Bermanfaat
Jangan lupa komentar & sarannya
Email: nanangnurulhidayat@gmail.com
Kunjungi terus: masdayat.net OK! 😁

0 Response to "Latar saka crita kasebut yaiku"

Post a Comment

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel