Punjering crita kasebut "Aryaprabu Sarabasanta lan Si Bungkus" yaiku

Aryaprabu Sarabasanta lan Si Bungkus


Nalika Aryaprabu Sarabasanta lan punggawane wis tekan ing Alas Mandalasara, rombongan kuwi weruh Si Bungkus lagi kempis-kempis kaya wong lagi ambekan karo keprungu swara "heemmm …. hemmmm"  kaya swara singa lagi nggerem. Ora kakehan omong, Aryaprabu Sarabasanka lan punggawane ngontalake pirang-pirang gegaman marang Si Bungkus

Punjering crita kasebut yaiku ….

    A.   wong kapisan 

    B.    wong kapindho 

    C.    campuran 

    D.   wong katelu

    E.    impersonal

Wangsulan:

Punjering crita kasebut "Aryaprabu Sarabasanta lan Si Bungkus" yaiku wong katelu.

Jawaban: D

----------------#----------------

Semoga Bermanfaat
Jangan lupa komentar & sarannya
Email: nanangnurulhidayat@gmail.com
Kunjungi terus: masdayat.net OK! 😁

0 Response to "Punjering crita kasebut "Aryaprabu Sarabasanta lan Si Bungkus" yaiku"

Post a Comment

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel