Miturut tembang Sinom, apa wae sipat angkara murka sing kudu diedohi?

Miturut tembang Sinom, apa wae sipat angkara murka sing kudu diedohi?

Wangsulan:

  1. nesu tanpa nduweni alesan
  2. nutupi kaluputane dhewe
  3. milara wong liya
  4. pengin dianggep pinter sanajan bodho
  5. tansah duwe pamrih.

----------------#----------------

Semoga Bermanfaat
Jangan lupa komentar & sarannya
Email: nanangnurulhidayat@gmail.com
Kunjungi terus: masdayat.net OK! 😁

0 Response to "Miturut tembang Sinom, apa wae sipat angkara murka sing kudu diedohi?"

Post a Comment

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel