Nemtokake Urut-urutane Tembang Kala-kalaning asepi Samangsane pasamuwan

Nemtokake Urut-urutane Tembang

Kala-kalaning asepi

Samangsane pasamuwan

Memangun marta martani

Sinambi ing saben mangsa

Lelana teka-teki

Nggayuh geyonganing kayun

Sanityasa pinrihatin

Kayungyun eninging tyas

Puguh panggah cegah dhahar lawan nendra

 

Wangsulan:

Samangsane pasamuwan,

Memangun marta martani,

Sinambi ing saben mangsa,

Kala-kalaning asepi,

Lelana teka-teki,

Nggayuh geyonganing kayun,

Kayungyun eninging tyas,

Sanityasa pinrihatin,

Pungguh panggah cegah dhahar lawan nendra.

 

----------------#----------------

Semoga Bermanfaat
Jangan lupa komentar & sarannya
Email: nanangnurulhidayat@gmail.com
Kunjungi terus: masdayat.net OK! 😁

0 Response to "Nemtokake Urut-urutane Tembang Kala-kalaning asepi Samangsane pasamuwan"

Post a Comment

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel