Niyate Aryaprabu Sarabasanta lan punggawane ing Alas Mandalasara yaiku

Niyate Aryaprabu Sarabasanta lan punggawane ing Alas Mandalasara yaiku ….

   A.   ngajak Bima Bungkus bali ing Ngastina

   B.    merjaya Si Bungkus

   C.    mecah bungkuse Raden Bima

   D.   njaluk pitulungan marang Si Bungkus

   E.    ngglindhingake Si Bungkus

Wangsulan:

Niyate Aryaprabu Sarabasanta lan punggawane ing Alas Mandalasara yaiku merjaya Si Bungkus.

Jawaban: B

----------------#----------------

Semoga Bermanfaat
Jangan lupa komentar & sarannya
Email: nanangnurulhidayat@gmail.com
Kunjungi terus: masdayat.net OK! 😁

0 Response to "Niyate Aryaprabu Sarabasanta lan punggawane ing Alas Mandalasara yaiku"

Post a Comment

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel