Wong Gandaradesa padha mabur adoh metu saka alas amarga

Wong Gandaradesa padha mabur adoh metu saka alas amarga ….

   A.   wedi karo Si Bungkus

   B.    dikongkon karo Aryaprabu Sarabasanta

   C.    kena Si Bungkus kang ngglindhing

   D.   Si Bungkus ngetokake angin lesus kang gedhe banget

   E.    atine padha keder meruhi kahanan kang ana ing alas

Wangsulan:

Wong Gandaradesa padha mabur adoh metu saka alas amarga Si Bungkus ngetokake angin lesus kang gedhe banget.

Jawaban: D

----------------#----------------

Semoga Bermanfaat
Jangan lupa komentar & sarannya
Email: nanangnurulhidayat@gmail.com
Kunjungi terus: masdayat.net OK! 😁

0 Response to "Wong Gandaradesa padha mabur adoh metu saka alas amarga"

Post a Comment

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel